Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Mateřská škola Pardubice, Na Třísle 70 veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Mateřská škola Pardubice, Na Třísle 70 s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Kalendář akcí

Červenec 2020
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
7
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
8
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
9
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
10
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
11
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
12
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
13
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
14
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
15
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
16
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
17
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
18
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
19
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
20
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
21
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
22
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
23
  • MŠ uzavřena (07 - 24)
24
25 26
27 28 29 30 31    

« Červen 2020 Srpen 2020 »

Kde nás najdete

Mateřská škola Pardubice
Na Třísle 70
530 02 PARDUBICE
Tel.: +420 774 940 748
E-mail: ms@msnatrisle.cz


© 2020, Mateřská škola Pardubice, Na Třísle 70 – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑